"Jag hade sex med Svennis"

SPORTBLADET

Det engelska fotbolls- förbundet bekräftar ryktena

1 av 2 | Foto: NYA BEVIS Enligt den engelska tidningen News of the World har Faria Alam skrivit om förhållandet med Svennis i mejl till sina vänner.

LONDON

Sven-Göran Eriksson flög hem från Portugal med Nancy.

Nästa dag flög han med sekreteraren Faria Alam från London till Sverige. Och där hade de sex.

Det är sanningen bakom uppbrottet mellan Nancy och Svennis.

Åtminstone om man får tro ett världsexklusivt jättereportage i tidningen News of the World idag.

Englands mest lästa söndagstidning ägnar sidorna 1, 2, 3, 4, och 5 åt "SVENGATE", som är det nya namnet på den engelske landslagsmanagerns kärleksaffärer.

Enligt News of the World har tidningen i sin ägo en dossier som i detalj beskriver Svennis hemliga förhållande till den 38-åriga exmodellen Faria Alam.

Avslöjande detaljer

Där finns avslöjande detaljer i form av mejl, sms-meddelanden och vittnesmål.

I ett av mejlen till en väninna avslöjar Faria att hon haft "passionerad sex" med Svennis, 56, och att han "var ovanligt vältränad för sin ålder".

"Sven tog en stor risk efter EM 2004 när han stack i väg med Faria till sitt hemliga gömställe i Sverige. Han visste ju att allas ögon var på honom. Men han klarade sig obemärkt undan", säger väninnnan till News of the World.

Och vidare:

"De två hade fantasisk sex. Sven var en generös

älskare och utförde en speciell sexakt på ett mycket tillfredsställande sätt".

Nära relation

Enligt den engelska tidningen inleddes Svennis och Farias nära relation i september i fjol. Och den har pågått ända fram tills för två veckor sen.

Under tiden har parets träffats på en mängd olika platser, men för det mesta i Farias lägenhet nära Tower Bridge i London.

Förbundet bekräftar

När News of the World först släppte bomben om Svennis och Faria gick FA till motangrepp och förnekade alltihop, precis som Svennis och Faria. News of the World hotades dessutom med rättsliga åtgärder.

Men efter flera påtryckningar bekräftar nu förbundet att affären har ägt rum:

"Tidigare i veckan förnekade vi detta, men nya undersökningar visar att ett förhållande ägt rum. Dessutom har miss Alam haft ett förhållande med FA:s verkställande direktör Mark Palios", skriver förbundet i ett pressmeddelande.

Svennis manager Athole Still sa i natt till Aftonbladet:

- Sven kommenterar aldrig sitt privatliv. Och han är inte gift. End of story.

- Jag vet att Sven är irriterad över hur den engelska pressen jagar kändisar, men han har vant sig nu. Han är extremt lugn och kylig.

Tidigare:

Peter Wennman, Hans Österman, Anna-Maria Carnhede