Sportbladet

Här hittar du de svenska fotbollsproffsen i sommar

SPORTBLADET

VÄSTKUSTEN/SÖDRA SVERIGE/DANMARK

TOBIAS LINDEROTH, 26, FC KÖPENHAMN - BORÅS/STOCKHOLM

- Vi har tre matcher kvar och sedan är det två veckor semester. Det blir Borås eller Stockholm. Och någon vecka utomlands. Men ingenting är planerat.

ANDERS SVENSSON, 28, ELFSBORG - BORÅS

Åker nu på semester med sin flickvän. Återvänder sedan till Elfsborg och Borås för att fortsätta träningen inför sin comeback i allsvenskan.

JOHAN ELMANDER, 24, BRÖNDBY - SMÖGEN

- Först ska jag spela de tre återstående matcherna. Sedan har jag två veckors semester, därefter blir det hårdkörning igen. Men jag ska hem och fira midsommar och vara med familjen.

TEDDY LUCIC, 31, HÄCKEN - GÖTEBORG

- Jag har ledigt fem dagar i sommar, så det blir att vara hemma och ta det lugnt. Men efter säsongen reser jag bort någonstans.

KIM KÄLLSTRÖM, 22, RENNES - GÖTEBORG

Har ledigt fram till 30 juni. Ska göra så lite som möjligt. Stannar i Sverige under hela semestern. Man kan förutsätta att han tillbringar mycket ledig tid i Göteborg varifrån han kommer.

FREDIK LJUNGBERG, 28, ARSENAL - HALMSTAD

Fredrik tillbringar mycket av sin lediga tid i Halmstad och Båstad. Han ska även ha köpt en båt och lär avnjuta tid på sjön. Även en avstickare till New York sägs vara inplanerad.

NICLAS ALEXANDERSSON, 33, IFK GÖTEBORG - DANMARK

- Det blir bara fyra dagars sammanhängande ledighet i sommar. Jag har inget speciellt planerat, kanske att vi åker över med barnen till Legoland.

ERIK EDMAN, 26, TOTTENHAMN - HELSINGBORG/JÖNKÖPING

Den 4 juli ska han vara tillbaka i Tottenham.

- Det blir både Helsingborg och Jönköping i sommar.

CHRISTIAN WILHELMSSON, 25, ANDERLECHT - SÖLVESBORG

"Chippen" har åkt till föräldrarna i Sölvesborg. Redan i torsdags var han ute på sin jetski. Förhoppningsvis är han försiktigare än i fjol, då "Chippen" och hans kompis hamnade i sjönöd.

OSTKUSTEN/NORRA SVERIGE

ANDREAS ISAKSSON, 23, RENNES - DALARNA

Andreas ska ta körkort och åker till Dalarna för en intensivkurs.

EDDIE GUSTAFSSON, 28, MOLDE - STOCKHOLM

- Vi får tio dagar ledigt i juli. Då ska jag åka hem till Stockholm. Annars ser jag fram emot att bli pappa. Det lär nog bli fullt upp under semestern.

ALEXANDER ÖSTLUND, 26, FEYENOORD - STOCKHOLM

- Tre veckor semester, som jag ska tillbringa med familjen. Mycket beror på vädret om vi åker utomlands, annars blir det att vi åker runt i Sverige.

DANIEL ANDERSSON, 27, MALMÖ FF - KOLMÅRDEN/SKÅNE

- Vi åker med familjen till Kolmården i två dagar. Mer än så hinner vi inte. Familjen väntar tillskott i augusti.

CHRISTOFFER ANDERSSON, 26, LILLESTRÖM - ÖLAND/HELSINGBORG

- Sista matchen är 3 juli sen har vi nio dagar semester. Vi ska hem och träffa mina föräldrar på Öland. Där stannar vi sex dagar och får lite avlastning för barnen. De återstående tre dagarna är vi i Helsingborg.

AMERIKA

MIKAEL NILSSON, 26, SOUTHAMPTON - MIAMI

Planerar en resa till Miami. Stannar mycket av semestern i Malmö, där hans flickvän bor.

ZLATAN IBRAHIMOVIC, 23, JUVENTUS - BRASILIEN

Zlatan har fyra veckors semester och som Sportbladet avslöjade igår åker han till Brasilien och Dominikanska Republiken. En vecka i Sâo Paulo och en vecka i Dominikanska Republiken är inplanerat. Även Italien ska Zlatan hinna besöka.

MELLANEUROPA

MARCUS ALLBÄCK, 32, HANSA ROSTOCK - FRANKRIKE

- Jag kommer att umgås med familj och vänner i Göteborg. Sedan ska vi åka till Frankrike i tio dagar. Det kan bli allt från två veckor till fem veckors semester, allt beroende på vad som händer.

FREDRIK BERGLUND, 26, ESBJERG - FRANKRIKE

"Bella" har tre matcher kvar i Esbjerg och danska ligan.

- Jag ska till Frankrike med min fru och en kompis. Det blir kanske några dagar i Borås för att träffa familj och kompisar.

MARKUS ROSENBERG, 22, MALMÖ FF - HOLLAND

Avsked med Malmö 27 juni. Sedan har han en veckas semester för att ladda batterierna. Den 4 juli ska han vara nere i Holland.

- Det blir inte mycket semester för Markus, hälsar hans agent Martin Dahlin.

SYDEUROPA

MATTIAS JONSSON, 31, NORWICH - SPANIEN

- Jag har semester nu och är i Helsingborg hos min mamma. Jag ska vara tillbaka i Norwich 1 juli. Det blir även Köpenhamn och en veckas solsemester i Spanien. Resterande dagar tillbringar jag i Örebro. Det är skönt att vara hemma i Sverige och äta svensk mat.

PETTER HANSSON, 28, HEERENVEEN - SARDINIEN

- Vi har tre veckors semester och jag tänker vara i Söderhamn. Det blir en vecka utomlands, då vi åker till Sardinien. Till en början blir det lugnt, de sista tio dagarna tänkte jag komma igång med lite tennis och joggning.

OLOF MELLBERG, 27, ASTON VILLA - ITALIEN

- Just nu befinner jag mig i Italien på en kompis bröllop. Det blir både på väst- och östkusten i Sverige. Jag ska vara tillbaka i England 11 juli. Jag ska träffa familj och vänner. Hoppas bara att vädret blir okej, men det blir väl en sen sommar som vanligt - tyvärr för oss som har tidiga semestrar.

DANIEL MAJSTOROVIC, 28, TWENTE - TURKIET

- Vi får tio dagar ledigt i juli. Då ska jag åka hem till Stockholm. Annars ser jag fram emot att bli pappa. Det lär nog bli fullt upp under semestern.

ALEXANDER FARNERUD, 21, STRASBOURG - CYPERN

Är nu hemma hos familjen i Skåne. Har semester fram till 27 juni.

- Jag åker till Cypern en vecka. Jag ska koppla av och ta det riktigt lugnt.

Sammanställning: Johan Flinck , Ted Kudinoff , Stefan Persson

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet