Vann 4 miljoner – på tre dagar

SPORTBLADET

Viktor "Isildur1" Blom dominerar stort på onlineborden

Viktor "Isildur1" Blom har hittat superformen.

Bara under de tre senaste dagarna har den svenska 20-åringen plussat fyra miljoner kronor på Pokerstars onlinebord och är den spelare i världen som går bäst just nu.

Viktor "Isildur1" Blom tog en tung skalp i söndags, när han slog fjolårets mest vinnande spelare Daniel "jungleman12" Cates i Superstars Showdown och plussade 51 000 dollar, 330 000 kronor.

Men de pengarna är bara småpotatis jämfört med det som den 20-årige svensken spelat in sen dess. På bara tre dagar har svensken plussat lite drygt 600 000 dollar, fyra miljoner kronor, enligt trackingsajterna Highstakesdb och Pokertableratings.

Slog Phil Galfond

Svensken har enligt danska Pokernyhederne.com spelat både heads-up No Limit Hold'em och PLO och slagit i princip alla motståndare han ställts emot.

Under måndagen tog han "gordo16" på 159 000 dollar i PLO och "Sphinx87" på 64 000 dollar i Hold'em.

Och under tisdagen gick det ännu bättre. Först tog svensken 164 125 dollar i Hold'em av "Kanu7". Sen avslutade han dagen med att slå självaste Phil Galfond i PLO för 147 550 dollar.

De senaste dagarnas superresultat betyder att Viktor Blom i princip är plus minus noll på Pokerstars sen han skrev på ett proffskontrakt på sajten i början på december förra året.

ARTIKELN HANDLAR OM

Poker