”Spelarfruarna kommer aldrig att förlåta Tiger”

Harmon och Montgomery tror att Woods blir utfryst

Spelarfruarna och spelarflickvännerna.

Där har ni Tiger Woods största hinder att överstiga – i alla fall enligt Colin Montgomery.

– De är Elins vänner och kommer inte acceptera Tiger efter vad han har gjort, säger Europas Ryder Cup-kapten.

Colin Montogomery tror att Woods får svårt att möta kollegernas fruar.
Colin Montogomery tror att Woods får svårt att möta kollegernas fruar.

Skotten Montgomery är kapten för Europas Ryder Cup-lag. Ändå vill han se Tiger Woods i årets tävling, som spelas i Wales i oktober.

Monty tror inte det kommer att bli några större problem för Woods att återetablera kontakten med sina medspelare på touren, deras fruar och flickvänner blir däremot betydligt mer problematiska.

– Tigers största problem under ett Ryder Cup finns definitivt i lagrummet och det är attityden från lagkamraternas fruar och flickvänner, säger Montgomery som får medhåll av Woods före detta tränare Butch Harmon.

”Iskalla blickar väntar”

– De (fruarna och flickvännerna) kommer aldrig att förlåta Tiger. De kommer aldrig att acceptera vad han gjort, det kommer att bli iskalla blickar och många ryggar som vänds mot Tiger, säger Harmon.

– Temperaturen kommer att störtdyka när Woods kommer i närheten av fruarna och flickvännerna och det kommer inte att förändras. De kommer antagligen att känna likadant för all framtid, säger Harmon.

Tiger allt gladare

Tourveteranen Mark O'Meara berättade i går om en allt gladare Tiger Woods på Augusta inför The Masters som börjar i morgon.

– Tigers humör blir högre för varje dag. Han är väldigt fokuserad men reagerar också med stor glädje när publiken supportar honom, säger O'Meara som i går tränade med Woods.

– Han hade mobilen framme, men han skickade inga sms. Han filmade min puttning och gav mig några råd, säger O'Meara.

Mattias J Larsson

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN