Efter jätteslagsmålet – ber nu om ursäkt

”Måste förklara det här för mina barn”

Ett jätteslagsmål utbröt mellan Jon Jones och Daniel Cormier i går.

Efter en stund lugnade UFC-stjärnorna ned sig och bad om ursäkt.

– Mamma är nog inte särskilt stolt över mig just nu, säger Cormier.

Mediaträffen i Las Vegas inför UFC 178 den 27 september slutade i kaos. Stjärnorna Jon Jones och Daniel Cormier som går huvudmatchen skulle mötas öga mot öga i en staredown. Ett stort slagsmål utbröt och amerikanerna rev ned hela inredningen när de ramlade av scenen.

Ett hätskt ordkrig utbröt på Twitter direkt efteråt, men nu ber de om ursäkt för sitt agerande.

– Vi skämde ut UFC och satte MGM i en pinsam situation. Det såg inte bra ut med tanke på att många ungdomar kommer att se det här. Jag ångrar absolut det inträffade, säger Jon Jones till UFC:s officiella hemsida.

”Mamma har sett klippet”

I en tv-intervju med ESPN säger Cormier att de aldrig borde ha agerat så oansvarigt.

– Det som gör mig mest ledsen är att jag har jobbat väldigt hårt för att ta mig dit jag är i dag. Den här videon har spridits väldigt fort och någon gång måste jag förklara det här för mina barn, säger han och fortsätter:

– Min mamma har sett klippet. Mina barn har sett det. Jag måste förklara för dem varför deras pappa betedde sig så ansvarslöst på rikssänd tv, säger Cormier.

Senare i dag möts de lätta tungviktarna igen när pressturnén drar vidare till Los Angeles. Men den här gången slipper de ställas öga mot öga.

– Nästa gång vi hamnar i den situationen kommer jag att ställa mig på avstånd. Jag är en vuxen människa och har egna barn, säger Jones.

Se videon på bråket här! (Extern länk)

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN