”Holm är inte slut”

SPORTBLADET

Stöd för formsvag Stefan Holm i eftersnacket

Torsdagskvällens eftersnack kretsade kring GE-galan i Globen och om friidrott i allmänhet.

Många läsare kände sig manade att tycka till om framförallt Stefan Holm, som inte riktigt varit sig själv efter VM-fiaskot i somras.

Foto: Holm fick stöd i Aftonbladets eftersnack.

Kvällens huvudfråga ”Är Stefan Holms storhetstid som friidrottare över” lockade en hel del kommentarer i ”Tyck till”. Majoriteten av läsarna som lämnade inlägg stöttade Holm och menade att hans formsvacka är tillfällig. Men det fanns även de som efter den senaste tidens bleka resultat tappat tron på energiknippet från Forshaga.

”Det är inte nu han skall vara i topp”

Holm öppnade säsongen på blygsamma 2,20 och följde upp med 2,24 i GE-galan i Globen. Inga resultat att skryta med. Men trots den svaga säsongsöppningen fick Holm stort stöd i torsdagens eftersnack. Robbsingen skrev ”Slappna av! Det är inte nu han skall vara på topp”. Swede menade att Holm visat styrka tidigare och att det bara gäller att ha lite tålamod medan Skalleper i Järpås skrev: ”Han har många år kvar som duktig höjdhoppare på elitnivå”.

”Din tid är slut”

De som inte tror att Holm har vad som krävs att även i fortsättningen dominera i världstoppen skrev bland annat: ”? din tid som en av världens bästa höjdhoppare är slut. Unga talanger kommer utmana, och även gå förbi”, ”Stefan har fått familj och det är det som gäller i första hand” och ”han har ju vunnit allt så motivationen är inte lika stor längre”.

Övriga inlägg i torsdagens eftersnack handlade bland annat om våra duktiga friidrottstjejer, GE-galan och om det är rätt att visa friidrott på tv på bästa sändningstid.

Jim Jaber