Se Champions League-finalen live på Aftonbladet

SPORTBLADET

Följ matchen med unika tjänsten Superlive

1 av 2

Saknar du TV6 i din tv och vill se Champions League-finalen på lördag? Lugn.

Med hjälp av Sportbladets världsexklusiva tjänst Superlive kan du se matchen på nätet.

– Det blir ett nytt steg i vår webbutveckling, säger Pontus Carlgren, chef för Sportbladet webb.

Aftonbladet lanserade tjänsten Superlive i samband med finalen av Melodifestivalen i våras. Då kunde webbläsarna se på ett studioprogram om festivalen och följa en liverapportering från den på aftonbladet.se.

Inför Champions League-finalen på lördag tar vi nästa steg – och sänder matchen mellan Inter och Bayern München live på Sportbladets webbsida.

– Läsarna får ett live-paket på sajten. Det här är något som aldrig gjorts förut och det känns väldigt spännande. Och lite nervöst, säger Pontus Carlgren.

Profilerna uppdaterar dig

Förutom själva sändningen, som Sportbladet genomför i samarbete med TV6 Play och Viasat Sport, kommer även Marcus Leifby att live-rapportera från finalen, Simon Bank och Erik Niva ger närvaroinlägg från Santiago Bernabéu-stadion i sin blogg och twitter-flöden ger läsarna möjlighet att ta del av vad personer runtom i världen tycker om matchen.

– Vi tycker det är jätteviktigt att väva ihop tv-sändningar med webblösningar för att ge tittarna ett mervärde. Det här är ett spännande sätt att skapa interaktivitet kring sändningen, säger Viasats sportchef Per Tellander.