Landslagsspelare till Villa Lidköping

Foto: BILDBYRÅN
Johan Löfstedt.
SPORTBLADET

Villa Lidköping har presenterat sitt första nyförvärv.

Mittfältsstjärnan Johan Löfstedt har skrivit på ett treårskontrakt med klubben.

–Jag är glad och tacksam över att få chansen och det skall bli spännande att få åka ut inför min nya stora hemmapublik säger Löfstedt.

I mars tog Johan Löfstedt ett tufft beslut när han bestämde sig för att lämna sin moderklubb Vetlanda BK.

– Vi ser olika på framtiden. Det är egentligen där det brister. Det har varit en jobbig process men det är ändå något som har växt fram under säsongen. Även om vi har gjort det bra så är det här något som har vuxit fram under en längre tid sa Löfstedt till Vetlandaposten.

Var landslagsmannen skulle hamna härnäst har hittills varit osäkert. Fram tills idag.

Treårskontrakt

Nu bekräftar Villa Lidköping att de skrivit ett treårskontrakt med den tidigare svenska mästaren.

– I Johan får vi en oerhört lättsam, glad och öppen kille som kommer passa utmärkt in vårt lag och vårt omklädningsrum. Sen är det ju en av Sveriges bästa offensiva spelare med ett väldigt brett register som innefattar det mesta som kvick skridskoåkare, sylvass passningsklubba och en riktigt bra skott från båda hållen. Ska bli väldigt spännande att få se och bli en del av Johans utveckling säger Villas tränare Johan Sixtensson till klubbens hemsida.

– Jag är glad och tacksam över att få chansen och det skall bli spännande att få åka ut inför min nya stora hemmapublik säger Löfstedt.

Löfstedt som inledde karriären i Vetlanda har gjort 275 matcher i den gulsvarta tröjan och noterats för 183 mål i klubben.

ARTIKELN HANDLAR OM