Stjärnan pank – fick låna till mat

Pokerproffset Antonio ”The Magician” Esfandiari har spelat in hundratals miljoner kronor.

Men till Las Vegas flygplats kom han vrålhungrig – utan en spänn.

Hur han löste situationen? Han lånade 30 dollar av ett pokerfan.

Antonio Esfandiari.
Antonio Esfandiari.

Esfandiari rankas som en av världens absolut bästa pokerspelare och är känd för sina höga spel och enorma vinster. ”The Magician”, som han kallas, har spelat in hundratals miljoner vid pokerborden och det ekonomiska är inget problem.

Men trots de galna inkomsterna kan det knipa med pengar ibland, det avslöjar pokerproffset själv på sin egen Twitter.

”Kommer betala mycket”

När han kom till Las Vegas flygplats upptäckte Antonio att han inte hade några kontanter på fickan och inte heller något kreditkort.

Den vrålhungriga pokerspelaren tog då till med ett drastiskt drag. Han gick runt på flygplatsen till han hittade ett ”pokerfan" och frågade om han kunde låna pengar till mat.

Pokerfanet, som såg ut som ett frågetecken och inte kunde tro att det var sant, lånade med glädje ut 30 dollar till Esfandiari.

– Jag kommer att betala mycket. Tack!, skrev han på Twitter och publicerade en bild på pengarna han fått låna till en bit mat.

Och med tanke på pokerproffsets välfyllda bankkonto kan man tänka sig att pokerfanet kommer att få lite mer än 30 dollar tillbaka för besväret...

MiniMedia

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN