Skandalplayboy vann 70 milj – på en kväll

SPORTBLADET

Dan Bilzerian om sin osannolika vinstkväll i Las Vegas: ”Vilken jävla kick…”

Foto: Dan Bilzerian

Han är skandalstjärnan och multimiljonären som festar över hela världen och fått betala med tre hjärtinfarkter innan 32 års ålder.

Dan Bilzerian gillar också att spela poker på högsta nivå och i helgen vann han inte mindre än 70 miljoner kronor –  på en enda kväll.

– Vilken jävla kick, säger han.

Dan Bilzerian är en av de mest omskrivna personerna i pokerkretsar, detta trots att han är långt ifrån den som spelar mest.

Mycket handlar i stället om skandalstjärnans vilda leverne, gärna ihop med sina pokerspelande vänner. Genom mångmiljonärens Twitter- och Instagram-flöde kan man följa hans liv som i mångt och mycket kretsar handlar om att ta privatplanet till diverse jetset-paradis världen över för att festa hårt, allra helst i sällskap med olika lättklädda damer.

"Nu ska jag slappa”

Det faktum att amerikanen har överlevt inte mindre än tre hjärtinfarkter trots att han bara är 32 år gammal späder naturligtvis på hans rykte som partykung.

Men Dan Bilzerian kan faktiskt spela poker på riktigt. Och när han spelar så spelar han hårt.

I helgen befann han sig i Las Vegas där han spelade heads-up mot en okänd motståndare och enligt Bilzerians egen utsago satt han ett tag med motsvarande 85 miljoner kronor vid bordet.

– Jag spelade poker i kväll med 13 miljoner dollar framför mig. Heads-up 5 000/10 000, vilken jävla kick, skrev han på Twitter under lördagen.

Och det var en session som slutade minst sagt bra för amerikanen som några timmar senare också avslöjade hur mycket han faktiskt hade vunnit, och att det var dags att ta privatplanet och åka till Mexiko på en välförtjänt semester.

– Jag vann 10.8 miljoner dollar på poker i går kväll. Nu åker jag till Puerto Vallarta för att slappa, skriver han.

ARTIKELN HANDLAR OM

Poker