Sportbladet

Staal: ”Det är en märklig situation”

Av: 

Christoffer Glader

Eric Staal
Eric Staal

SPORTBLADET

CALGARY Med bara tre dagar kvar till trade deadline i NHL kan en övergång utvecklas till en märklig familjeaffär för bröderna Staal.

– Det är en märklig situation. Bröder som stjäl bröder är inget som jag vill se, säger Jordan Staal till TSN.

Det är bara tre dagar kvar till trade deadline i NHL och om ryktena stämmer kan det uppstå en märklig situation för bröderna Staal.

Eric Staal och Jordan Staal har spelat tillsammans i Carolina Hurricanes sedan 2012. Men nu kan de komma att splittras. De senaste dagarna har det ryktats att Eric Staal kan bli borttrejdad.

– Det är en märklig situation. Självklart pratar vi mycket, men han har hanterat det här bra. Han har inte tagit med sig det här in i omklädningsrummet, men det är en tuff period för Eric, säger Jordan Staal till TSN.

Kan byta bror

En av klubbarna som ryktas bli Eric Staals nya klubb är New York Rangers. Och vem spelar där om inte tredje brodern Staal, Mark.

– Jag har hört ryktena. Vare sig det händer eller inte vore det ganska häftigt att se dem spela tillsammans, men bröder som stjäl bröder är inget som jag vill se. Att få spela tillsammans med sin bror varje kväll, det har varit otroligt häftigt, säger Jordan Staal.

Gjorde sin 800:e match

Det gick dock tungt för bröderna Staal i Hurricanes i natt. Mot Boston Bruins blev det förlust med 4–1 på hemmaplan.

Bruins Patrice Bergeron gjorde ett av målen i sin 800:e NHL-match.

ANNONS EXTERN LÄNK

Reka och hitta dina favoritspel på Oddset! Spel på lag och ligor från världens alla hörn. Till Oddset. Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert: