Avslöjar Zlatans ord inför superfajten

avSimon Sjöstrand

Anthony Joshua, 28, var för blygsam inför fajten mot Carlos Takam, 36.
Det tyckte Zlatan Ibrahimovic, 36 – och gav sin vän en uppläxning.
– Han sa att jag måste vara kaxigare, säga att jag är perfekt och inte bara att jag försöker, säger Joshua enligt The Sun.

Foto: Twitter/Reuters

Efter att ha slagit Wladimir Klitschko i våras försvarade Anthony Joshua, 28, världsmästartiteln i tungviktsboxning på lördagen. Britten slog fransmannen Carlos Takam, 36, efter att domaren brutit matchen i den tionde ronden.

– Jag synade honom och försökte bryta ner honom, men tyvärr stoppade domaren matchen. Jag tror att publiken hade velat se Takam nere på golvet, sa Joshua i segerintervjun.

En av alla 72 000 som var på plats för att se fajten i Cardiff var Zlatan Ibrahimovic, 36.

”Påminde mig om det”

Svensken passade på att besöka Joshua inför matchen och britten laddade bland annat upp genom att småboxas och skämta med anfallsstjärnan, vilket Joshua själv dokumenterade på Twitter.

Nu avslöjar han vad Zlatan sa till honom inför fajten.

– Zlatan älskar boxning och har ett fenomenalt psyke. Han påminde mig om något jag hade sagt efter fajten mot Klitschko tidigare i år. Han underströk att jag hade sagt att ”jag är inte perfekt, men jag försöker”. Han sa: ”Nej, nej, nej. Du måste säga ´jag är perfekt, det är inte bara som jag försöker´", säger Joshua enligt The Sun.

Annars såg Ibrahimovic ut att trivas vid ringside och kunde inte låta bli att pika sin vän.

”Inte lika bra som jag”

– Han är inte lika bra på boxning som jag på fotboll, men han närmar sig, säger ”Ibra”, som också var snabb med att hylla britten.

– Han är en knockout-artist. Han har en bra personlighet eftersom han är perfekt och inte bara försöker vara det. Han är omgärdad av positiva vibbar, har en positiv energi och är väldigt bra på att uttrycka sig. Det är därför alla älskar honom, han är folkets mästare, säger svensken enligt The Sun.

ARTIKELN HANDLAR OM