”Han är inte någon annat än en bedragare”

Floyd Mayweather Jr, 43, är inget stort fan av Conor McGregor, 32.

Efter irländarens förlust i morse fick den tidigare storboxaren nog.

”Han är inte någon annat än en bedragare”, skriver Mayweather på Instagram.

Floyd Mayweather Jr har haft sämre morgnar än den han hade i morse.

Den tidigare storboxaren vaknade upp till nyheten att Conor McGregor blivit knockad, redan efter två ronder, för första gången i karriären när han förlorade fajten mot Dustin Poirier i UFC på Abu Dhabi.

På Instagram postade 43-åringen under söndagen ett långt inlägg där han passade på att ta heder och ära av irländaren samtidigt som han ifrågasatte varför inte han själv fått den kärlek som McGregor fått.

Floyd Mayweather Jr.
Floyd Mayweather Jr.

Möttes 2017

”Jag ser den här bilden och tänker att världen vet om att han inte är något annat än en bedragare, McLoser, som kan stjäla allt från mig och ändå bli älskad, samtidigt som jag blir hatad”, skriver han på Instagram och tillägger.

”Det är bara ett tecken på att rasism fortfarande existerar. Det är sorgligt att du kan vara ett fattigt svart barn från gettot, som har hanterat rasism hela livet och jobbat extremt hårt för att ge sig själv och familjen bättre förutsättningar, och ändå få det största hatet från ditt eget folk.”

Mayweather, eller ”Money” som han också kallas, besegrade McGregor i boxningsringen när de båda möttes i en stormatch 2017. 43-åringen vann i den tionde ronden och förlängde där och då sin imponerande svit till 50 raka segrar.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.