”Zlatan har besökt Mino Raiola på sjukhuset”

Uppdaterad 2022-04-29 | Publicerad 2022-04-28

Mino Raiola dödförklarades felaktigt.

Nu skriver SVT att Zlatan Ibrahimovic varit och besökt sin agent och vän på sjukhuset.

– Han har varit här, han kom ut från sjukhuset ganska nyligen, säger SVT:s korrespondent Jennifer Wegerup.

I snart 20 år har Zlatan Ibrahimovic och Mino Raiola haft ett nära och framgångsrikt samarbete.

Men nu är superagenten svårt sjuk. Under torsdagen dödförklarades Raiola felaktigt i media över hela världen, däribland Sportbladet, men han slog själv tillbaka mot uppgifter i sina sociala kanaler.

Nuvarande hälsostatus för de som undrar: Jag är förbannad. Det är andra gången på fyra månader som de dödar mig. De verkar också kunna återuppliva mig”, skrev Raiola.

”Hur vågar du?”

Nu rapporterar SVT att Zlatan Ibrahimovic besökt Raiola på San Raffaele-sjukhuset i Milano under eftermiddagen.

– Han har varit här, han kom ut från sjukhuset ganska nyligen. En journalist från La Repubblica frågade om han ville säga något och då sa Zlatan ”Hur vågar du ställa den frågan till mig nu?”, säger kanalens Italien-korrespondent Jennifer Wegerup som berättar att många journalister och fans har samlats utanför sjukhuset.

– Det är fullt med folk, väldigt många journalister och Milan-fans. Det är väldigt stort i italienska medier, han är en väldigt stor agent och det har varit känt länge att han varit allvarligt sjukt, säger hon.

Mino Raiola.
Mino Raiola.

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.