Tränaren förbannad efter Skurus finalförlust

Underläge med nio bollar i paus och sedan nära en heroisk vändning.

Efter förlusten var Skurus tränare Magnus Oscarsson Söder allt annat än nöjd.

Tv-bilderna visade hur han sparkade till både en vattenflaska och påse i frustration.

Skuru vann lite överraskande den första finalmatchen borta mot Sävehof med 29–27.

I kvällens andra final så var det ett helt annat Sävhof som körde gasen i botten direkt och hade 19–10 i paus. Skurus Vilma Matthijs Holmberg var inte nöjd.

– De gör mål på allting och vi får inget flyt alls. Vi slänger den här halvleken och vi har gjort det här förut att vända matcher, sa hon till C More.

Och i den andra halvleken var det en stor scenförändring. Mål efter mål så jobbade sig hemmalaget tillbaka och med 13 minuter kvar var man bara ett mål ifrån med 24–25.

Men närmare än så kom aldrig Skuru och istället kunde Sävehof hålla undan och till slut vinna med 34–30.

– Vi får en jättebra början och rycker iväg rejält. Vi tänker bara på att fortsätta köra på och det var en väldigt rolig match, säger Thea Blomst i Sävehof.

– Vi får momentum och vi har inget att förlora i andra när vi ligger under med nio. Vi fick lite enkla mål men att komma ikapp nio mål i en halvlek mot Sävehof är tufft, säger Daniela De Jong som gjorde sex mål.

Efter matchen var Skurus tränare Magnus Oscarsson Söder riktigt förbannad. Tv-bilderna visar hur han slår i väggen, sparkar på en vattenflaska och sparkade på en påse i frustration.

– Oj vad arg han var, säger TV4:s programledare Daniel Kristiansson.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.