Futsal

Futsalstjärna skjuten till döds

Av: 

Emil Eiman Roslund

SPORTBLADET

Landslagsmeriterade Douglas Nunes har mördats.

Brasilianaren blev skjuten några timmar efter att han spelat semifinal i brasilianska cupen.

Futsalvärlden är i sorg, Corinthiansstjärnan Douglas Nunes är död, Nunes, som spelat för Brasiliens landslag, sköts flera gånger av en person i en bil utanför en nattklubb i Erechim i södra Brasilien.

Ambulans anlände till platsen men kunde inte rädda hans liv.

Nunes befann sig på nattklubben med lagkamrater några timmar efter att de förlorat semifinalen med sitt Corinthians i den brasilianska cupen mot Atlântico. Enligt vittnen hade Nunes och de andra spelarna en hätsk diskussion innan de gick ut från nattklubben. Där närmade sig en bil dem, Nunes var den ende som blev träffad av skotten som avlossades av personen i bilen.

”Corinthians beklagar Douglas Nunes bortgång. Styrka till familj och vänner under denna svåra tid”, skriver Nunes klubb på Twitter.

Det brasilianska futsalförbundet beslöt sig för att flytta finalen i brasilianska cupen mellan Atlântico och ACBF på grund av Nunes död. Finalen avgörs natten till onsdag svensk tid i stället.

Douglas Nunes blev 27 år gammal.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

LÄS VIDARE

PSG-fansens ilska mot Neymar

ÄMNEN I ARTIKELN

Futsal

Brasilien