Poker

Svensken är i särklass årets största snackis

SPORTBLADET

Den senaste månadens spel på de allra högsta nivåerna har varit helt galet. Det har varit det mest händelserika spelet i online­pokerns historia, och allt detta är det en enda svensk spelare som har skapat mer eller mindre själv.

Under den senaste tiden har han på en och samma gång tagit sig an de i mina ögon verkliga giganterna inom pokern: Phil Ivey, Patrik Antonius och Tom Dwan. Spelet har skett med de högsta insatserna som världen har skådat och alla som har följt detta har kunnat se svensken ta sig an dem på flera bord samtidigt.

Spel utan rimlig budget

Det har varit årets i särklass största pokersnackis, och killen har imponerat på de allra flesta med sitt talangfulla spel, men också fått minst lika många rubriker för sitt spel helt utan rimlig budget. Svensken har under en dag växlat vinster och förluster på som mest 40 miljoner kronor.

Många har följt svenskens spel under den senaste tiden, inte minst jag själv som har skrivit mycket om det på min blogg på aftonbladet.se och jag kommer fortsätta följa vad som händer och skriva mer när något intressant sker.

Håll utkik – ny turnering planeras

Nu närmar vi oss jul och jag har under den senaste tiden flaggat för att jag kommer att arrangera en ny turnering då den förra turneringen med fotbollsresan till Barcelona var mycket uppskattad. Jag har inte riktigt lyckats hitta ett datum ännu, men för er som planerar att spela lite poker under jul kan hålla utkik efter uppdateringar på min blogg där jag kommer att berätta mer om pris och tidpunkt för en ny turnering. Det blir en turnering i juldagarna och ett datum kommer att spikas senast i nästa vecka.

Tävling på bloggen

Det finns betydligt mer tid till bloggen och andra saker vid sidan av pokern nu när det inte är så mycket resande och jag tänkte därför börja med en liten minitävling på bloggen redan i helgen. Jag har spelat en del på nätet nu på slutet och det har gått bra, men när jag vaknade i går var det något som fick mig väldigt tiltad. Den som lämnar det bästa tipset på min blogg om hur man undviker tilt kommer att ­belönas med ett litet pris.

Önskelistan: Ett cyklop...

Till sist så hoppas jag på lite bättre tur inför nästa år och inledningen i Bahamas. I fjol skadade jag mitt öga och fick pendla mellan soffan och sjukhuset i en vecka. Ingen höjdare när man korsat Atlanten för poker, sol och bad. Så årets julklappsönskning för min del får bli ett cyklop, så att jag både kan skydda ögonen och hitta de riktigt stora fiskarna vid pokerborden.

Aftonbladets bloggar

William Thorson

ANNONS EXTERN LÄNK

Vilken EM-succé! Klicka hem Sportbladets unika Isak-tröja! Begränsat antal - först till kvarn

Sportbladet Shop

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Poker

ÄMNEN I ARTIKELN

Poker