Conor McGregor misstänks ha brutit näsan på DJ: ”Våldsam och farlig”

UFC-stjärnan Conor McGregor tappade humöret på en fest under söndagen.

Stjärnan anklagas nu för att ha brutit näsan på den italienska DJ:n, Francesco Facchinetti.

”Hans vänner höll i honom, han ville fortsätta slå Francesco”, skriver Facchinettis fru på Instagram.

Conor McGregor var i helgen på besök i Vatikanstaten för att döpa sin son.

På en fest senare på kvällen ska han ha tappat humöret. Den italienska diskjockeyn Francesco Facchinetti berättar på Instagram att han hade en trevlig kväll tillsammans med McGregor, när UFC-profilen plötsligt slog italienaren rakt i ansiktet.

”Francesco flög bakåt, föll ner på bordet och sedan på golvet. Det första jag tänkte var, skojar de? Är det någon uppvisning?”, skrev Facchinettis fru, Wilma, på Instagram efter händelsen, enligt The Independent.

Facchinetti själv gick även ut med sin version av händelserna på sociala medier. DJ:n menade att McGregors utfall var helt oprovocerat.

”Jag skulle kunna hålla tyst om det här, men jag måste säga att den personen är väldigt våldsam och farlig”, skrev Facchinetti i en Instagram-händelse.

Enligt MMA-sajten MMA Mania planerar nu Facchinetti att stämma stjärnan för händelsen. McGregor har ännu inte kommenterat anklagelserna.

Det är inte första gången som 33-åringen är inblandad i en fysisk konfrontation utanför ringen. 2019 åtalades McGregor efter att ha slagit en man på en bar i Dublin. Året innan det kastade han en vagn genom fönstret på en buss.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN