Tungt ryck av Strömberg

SPORTBLADET

Utökade ledningen – jagar nu sin fjärde raka totalseger

Expekts Glenn Strömberg satte sin dubbel och ryckte i Spelbolagsfajten i helgen. Han har nu mer än fördubblat sina pengar på fyra helger.

Strömberg drygade ut sin ledning före Glenn Hysén med 199 kr, trots att denne också hade en mycket lyckad spelhelg.

– Jag tackar Hysén för utmaningen i hela denna omgång, han har pressat mig till att vara hundraprocentig och det är bara att fortsätta med det för min del i sista omgången, säger Glenn Strömberg.

Expekts Strömberg satsade 400 kr på dubbeln med Reading och Zaragoza till 2.62 i odds och kunde kvittera ut 642 kr i nettovinst då båda lagen vann. Hans spelkassa utökades till 2 174.30 kr.

3Bwins Hysén satsade lyckat på fyra olika spel med en 2:a i Bolton-Chelsea och X2 i Fiorentina-Juventus som grund och kunde totalt kvittera ut 469 kr i nettovinst. Han står nu på 1 890.50 kr

Betways Karin Lundgren sprack på sitt enda spel, att det skulle bli rött kort i Lazio-Milan, och har nu 1 192 kr kvar i kassan inför sista helgen.

Glenn Strömberg jagar sin fjärde raka totalseger.

– Jag har mer än dubblat pengarna på fyra veckor och normalt sett borde det räcka till en kassaskåpssäker ledning. Men Hysen nosar mig i bakhasorna och upplägget i Spelbolagsfajten gör ju att inte ens Karin Lundgren är uträknad så vi kan räkna med en mycket dramatisk sista helg.