Succé upprepade sig för Iversen

SPORTBLADET

Nu är dansken klar för The Game

I lördagens veckofinal i Scandinavian Poker Masters gick Albert Kirk Iversen från Holstebro, Danmark vidare till supersatelliten The Game.

- Cashgame är helt klart min grej. Det är det jag helst spelar och något som jag är riktigt bra på. Det ska bli spännande att försöka ta en plats i finalen, säger Albert i ett pressmeddelande.

Albert Kirk Iversen var Chip Leader i stort sett från kvalomgångens början till dess slut. Trots detta var det en tuff omgång, med många spelare som hade kunnat knipa första platsen. Vid heads-upen hade Albert en stor ledning framför sin motståndare. Det gick fort och bara efter ett fåtal händer stod det klart att Albert tagit hem kvalomgången och en plats i kvalfinalen.

Succé förra året

Albert var en av de spelare som kvalade sig till förra årets omgång av Scandinavian Poker Masters. Han gick då hela vägen till finalbordet och åkte hem med 70 000 dollar

Amatörspelare kvalar

Två amatörspelare har möjlighet att kvala in till The Game och utmana dessa tre och ytterligare nio proffs genom att vinna onlinekvalturneringen Scandinavian Poker Masters på Partypoker. Kvalvinarna får 50 000 dollar var att spela för.

– Det är mycket spännande att erbjuda Skandinaviens första TV-sända cashgame. Jag lovar att man kommer att kunna ta på spänningen när dessa tolv proffs och två amatörer gör upp om flera miljoner, säger en talesman för Partygaming.

Tre proffs klara

The Game” är en pokerturnering, där tolv proffs och två amatörer möts. Nu har pokerproffsen Patrik Antonius, Martin De Knijff och Mats Rahmn bekräftat att de deltar.

I höst sänds The Game i programmet Poker på Kanal5/Kanal 9.

Jörgen Källström

ARTIKELN HANDLAR OM

Poker