Zlatan mot miljardklubben – direkt på sportbladet.se

Av: Sportbladet.se

Publicerad:
Uppdaterad:

Sänder prestigematchen exklusivt

Sportbladet har säkrat de svenska rättigheterna till Milans möte med Paris Saint-Germain i eftermiddag med start 16.30.

Alla svenskar kan därmed se Zlatan Ibrahimovic i prestigematchen mot miljardbygget PSG exklusivt direkt på Sportbladet.se.

– Året kunde inte fått en bättre start, säger Jakob Andersson, chef för Sportbladet TV.

Zlatan Ibrahimovic och hans Milan befinner sig just nu på träningsläger i Dubai för att finslipa formen inför vårens avgörande i Serie A och Champions League. På onsdagen väntar ett prestigeladdat möte med franska miljardbygget Paris Saint-Germain. En match som sänds direkt på Sportbladet.se för tittare i Sverige.

– Det känns som året inte kunde fått en bättre start. Det är fantastiskt kul att få börja det lysande sportåret 2012 med en riktigt rolig match, säger Jakob Andersson, chef för Sportbladet TV.

Leds av Milan-profiler

Trots att det handlar om en träningsmatch finns det en hel del prestige inblandat. PSG tränas numera av förre Milan-tränaren Carlo Ancelotti och klubbens nya storsatsning leds av Milan-legendaren Leonardo, som är sportchef i den franska klubben.

– Det finns en uppsjö av spännande spelare att kika på, säger Jakob Andersson.

Sändningen börjar 16:30 svensk tid och kostar 49 kronor att se. Matchen går på Sportbladet TV och ingår inte i S24 abonnemanget.

Publicerad: