Calle Halfvarsson byter manager – igen

Calle Halfvarsson.
Calle Halfvarsson.

Hela landslaget har skakats om av personalskiften under sommaren.

Samtidigt har Calle Halfvarsson ändrat i sitt privata team när han – ännu en gång – brutit med sin manager.

– Kanske är jag svår att samarbeta med, säger han.

När Jonas Peterson fick sparken som landslagschef efter bara ett par månader på posten skakades längdlandslaget om rejält. Men för Sveriges främsta hopp på herrsidan, Calle Halfvarsson, har det hänt grejer även i den närmaste kretsen.

Halfvarsson bekräftar att han brutit med sin manager Bo Johansson.

– Det blev bara så att vi gick skiljda vägar, det funkade inte riktigt med den kontakten man behöver ha. Men det är inga hard feelings, säger han.

Halfvarsson har haft svårt att hitta någon långsiktig kontakt. Bara de senaste åren har han brutit även med Kalle Gräfnings och tidigare förbundsbasen Johan Sares som även hjälpte Calle vid sidan om. Nu är Magnus Larsson hans nya manager.

”Vet att folk tog illa upp”

Är du svår att samarbeta med?

– Det är svårt att säga, kanske är jag det. Jag vet inte, det har bara blivit så. I bland har det saknats tid och då har man känt att det kanske inte funkar.

Du var i blåsväder i samband med VM med videon där du hånade Norge. Påverkade den dina sponsorer på något sätt?

– Jag vet att folk tog illa upp och det kanske finns någon sponsor som gjorde det också, men jag har inte straffats så eller hört något. Det var en klumpig grej men jag har inte känt av det, säger han.

Men det är i Norge som Calle Halfvarsson är mest intressant? Det är dit Magnus ska rikta sitt fokus?

– Så är det helt klart, det är en större sport där. Ett mycket större intresse. Framför allt har det ju varit mot Petter efter de dueller vi haft. Det är lite synd att han lagt av, jag kommer sakna det.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.