Allsvenskan Norra i innebandy

Seger för Bele Barkarby i toppmötet med Djurgården

Av: 

Sportbladets textrobot

SPORTBLADET

Bele Barkarby tog en tung seger på hemmaplan mot Djurgården i toppmötet i Allsvenskan norra i innebandy på lördagen. Matchen slutade 8-5 (3-2, 1-1, 4-2).

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Bele Barkarby ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Djurgården är i fortsatt serieledning.

– En jämn match mot ett oerhört spelskickligt bortalag som vi har stor respekt för. Vi har i dagens match en riktigt vass spets framåt, vilket fäller avgörandet tillsammans med ett grymt bra försvarsspel. Vi kan stänga bakåt om vi vill, och idag kände vi för det. Alla utanför vår grupp pratar om vårt försvarsspel, vi själva pratar om tre poäng, kommenterade Bele Barkarbys tränare Andreas Briselius.

Djurgårdens tränare Mikael Öhman tyckte till om matchen:

– Jättekul med publik igen, i Stockholm får vi inte ha publik. Bele är bättre än oss idag, svårare än så är det inte. Vi följde inte vår spelidé idag och då vinner man inte.

Segern var Bele Barkarbys sjätte på de senaste sju matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Sam Madani gjorde fyra mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Oscar Kristensen 2, Christoffer Myr-Holmqvist och Charlie Parastatidis, målen för Djurgården gjordes av Erik Oweling 3 och Patrik Kareliusson 2.

Nästa motstånd för Bele Barkarby är Visby IBK. Lagen möts lördag 13 februari 17.00 i ICA Maxi Arena. Djurgården tar sig an Täby FC hemma söndag 14 februari 16.00.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte Champions League i höst – skaffa ditt CMore-konto här – skaffa ditt CMore-konto här

C More

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Allsvenskan Norra i innebandy

Innebandy

Bele Barkarby IF IBF

Djurgårdens IF Innebandy