Sexskandalen som skakar F1

Mosley i nazistisk sexorgie

News of the Worlds rapportering.
News of the Worlds rapportering.

Här är sexskandalen som skakar F1.

En fem timmar lång sexvideo visar hur FIAs president Max Mosley deltar i en nazistisk sexorgie med fem prostituerade.

– Det är en stor chock, säger F1-legendaren Stirling Moss.

Tidningen ”News of the World” har kommit över en video som visar hur Max Mosley, president i det internationella motorsportförbundet FIA och en av frontfigurerna inom F1-världen, besöker en sexklubb i London.

Mångmiljonären Mosley, vars far var vän med Adolf Hitler, hälsas välkommen av vakter klädda i nazistkläder. Han får order om att klä av sig:

– Okej, klä av dig, Du kommer att straffas för att få se hur vi behandlar våra fångar här, säger kvinnan till den nakne Mosley.

Kvinnan genomsöker hela hans kropp efter löss, en procedur som påminner om hur fångarna behandlades av nazisterna när de anlände till koncentrationslägren i Tyskland under det andra världskriget.

Den 67-årige britten får sedan ta emot ett femtontal piskrapp, så hårda att han senare måste plåstras om. Därefter piskar han, under överseende av en kvinna klädd i nazistuniform, en fångklädd kvinna på hennes bara rumpa.

Samtidigt räknar han på tyska – och därefter har han sex med sitt ”offer”.

Detta är, enligt tidningen, starten på en vild sexorgie.

Efteråt dricker kvinnorna vin och han smuttar på en kopp te innan han tar på sig sin rock och lämnar lokalen klockan 17.05.

För detta ska han ha betalat runt 29 000 kronor kontant.

”Stor chock”

– Det finns ingen möjlighet för honom att fortsätta som president. För hans skull hoppas jag han stannar, han gör ett bra jobb. Det är en sak när saker händer bakom stängda dörrar, men när det blir offentligt på ett sådant sätt ... Det är en stor chock, säger Stirling Moss till motorsporttotal.

FIA och Max Mosley har de senaste åren kämpat mot rasismen inom sporten, men förbundet vill inte lämna några kommentarer kring den nazistiska sexorgien.

– Detta är en sak mellan Mr Mosley och tidningen, säger en talesman till Reuters.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN