”Polisen kommer aldrig tro på mig”

SPORTBLADET

MMA-stjärnan misstänkt för grov misshandel – skriver själv från hemlig ort

1 av 3 | Foto: Christy Macks inlägg på Twitter.

MMA-stjärnan Jon ”War Machine” Koppenhaver gömmer sig efter anklagelser om en brutal misshandel av före detta flickvännen Christy Mack.

Nu berättar Mack i detalj om den fasansfulla kvällen.

”Han tvingade mig att klä av mig och duscha framför honom, sedan släpade han ut mig och slog mig i ansiktet. Jag minns inte hur många gånger jag blev träffad, jag vet bara om skadorna”, skriver 23-åringen.

En belöning på knappt 70 000 kronor är utlovad till den som kan hjälpa polisen att gripa MMA-stjärnan Jon Koppenhaver. 32-åringen, i ringen kallad ”War Machine”, är misstänkt för en grov misshandel av sin före detta flickvän Christy Mack och meddelar via Twitter att han inte vågar överlämna sig själv.

”Polisen kommer aldrig tro mig”

”Jag är ingen dålig kille, jag åkte dit för att överraska min flickvän och ge henne en förlovningsring men det slutade med att jag fick kämpa för mitt liv. Polisen kommer aldrig att behandla mig på ett rättvist sätt, de kommer aldrig tro mig. Jag överväger fortfarande vad jag ska göra men i slutändan är det här helt enkelt fasansfullt. Jag önskar bara att den där killen inte hade varit där och att Christy och jag kunde få vara lyckligt förlovade. Jag vet inte varför jag har den här förbannelsen över mig. En dag ska sanningen komma fram”, skriver Koppenhaver från okänd ort på Twitter.

Amerikanen är känd från tv-serien ”The Ultimate Fighter” och tävlade senare även i UFC. Efter att ha fått sparken från ligan för opassande kommentarer i sociala medier anslöt Koppenhaver till Bellator Fighting Championship som efter de nya anklagelserna bestämt att avtalet med 32-åringen rivs.

Det var natten mot fredag som Koppenhaver, enligt sin före detta flickvän Christy Mack, oannonserat dök upp i hennes hem i Las Vegas.

”När han kom hittade han mig och en annan fullt påklädda och obeväpnade. Utan ett enda ord så började han misshandla min vän. När han var klar skickade han iväg min vän och vände sig mot mig”, skriver 23-åriga Mack på Twitter och fortsätter:

”Han tvingade mig att klä av mig och duscha framför honom, sedan släpade ut mig och slog mig i ansiktet. Jag minns inte hur många gånger jag blev träffad, jag vet bara om skadorna. De inkluderar 18 brutna ben runt mina ögon, min näsa är bruten på två ställen, jag saknar tänder och flera andra är krossade.”

”Sågade av mitt hår”

Enligt Daily Mail så kan Mack inte se på vänster öga och varken tugga eller tala klart på grund av skadorna i munnen. Hon kan inte heller gå, har ett brutet revben och en sprucken lever.

”Jag har också flera sår från en kniv han hämtade i köket. Han tryckte in kniven på flera ställen som min hand, mitt öra och huvud. Han sågade också av stora delar av mitt hår med den slöa kniven.”

Efter att kniven brutits av försökte MMA-stjärnan, enligt Macks berättelse, även att våldta henne. Då det misslyckades återvände amerikanen till köket på jakt efter en ny kniv.

”Då sprang jag ut genom bakdörren och stängde den bakom mig så att inte hundarna skulle springa in och avslöja mig. Jag hoppade över staketet till golfbanan bakom mitt hus och sprang till ett grannhus. Naken och rädd att han skulle fånga mig fortsatte jag springa genom området och knacka på dörrar. Till sist öppnades en och jag togs till sjukhus för att få vård.”

Amerikansk polis bekräftar enligt Daily Mail att Mack och en identifierad tredje person drabbats av ”allvarliga men inte livshotande skador”. Samtidigt som jakten på den misstänkte Koppenhaver fortsätter skriver MMA-stjärnan själv på twitter om sin ånger.

”@ChristyMack jag älskar dig och hoppas att du är okej. Jag kom tidigt för att överraska dig. Jag kan inte förstå det jag upptäckte och det som hände. Mitt hjärta är krossat...på alla sätt. Jag kommer alltid älska dig”.

ARTIKELN HANDLAR OM

MMA