Tar SM-finalserien till tredje avgörande

Av: Elin Kardell

Publicerad:
Eslöv föll i första SM-finalen.
Foto: BILDBYRÅN
Eslöv föll i första SM-finalen.

Det blev ingen skräll för Halmstad ikväll.

Favoriterna Eslöv kvitterade i finalserien.

– Eslöv är gigantiska favoriter, säger Halmstads coach Ulf "Tickan" Carlsson.

Ikväll spelades den andra matchen i herrarnas bordtennisfinal. Halmstad skrällde och vann i första mötet. Men på hemmaplan blev favoriterna Eslöv för svåra och kunde ta mötet till en tredje avgörande.

"Speglar inte matchen"

Trots att siffrorna till slut blev 4-1 i set till Eslöv var det en del jämna matcher. Halmstads coach Ulf "Tickan" Carlsson menar att siffrorna inte speglar spelet.

– Någon eller några matcher är väldigt tajta. Inte alls långt från 3-3 och suddenmatch. 4-1 speglar inte matchens utveckling. Samtidigt, Eslöv är bra men vi har inte marginalerna på vår sida. Vi spelar bra, säger Carlsson.

"Gigantiska favoriter"

Eslöv är stora favoriter och har länge varit Sveriges stora giganter inom sporten. De har vunnit de fem senaste SM-gulden. Men Halmstad vågar drömma om guld.

– Eslöv är gigantiska favoriter och har vunnit många år. Därför hade det vart otroligt stort för oss att vinna. Det är ett svårt lag vi möter men vi ger inte upp på förhand. Vi ska fortsätta göra bra matcher, säger Carlsson.

"Vi är inte på hugget"

Den tredje och avgörande matchen spelas på måndag. Läget är helt lika och för Halmstad är det bara att ladda om.

– Just nu är det bara en timme efter matchen. Vi är inte på hugget riktigt nu utan är besvikna. samtidigt vann vi första matchen så vi vet att vi får två chanser. Vi gör ett jätteförsök på måndag och tar med oss en jäkla massa bra saker, säger Ulf "Tickan" Carlsson.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN