LeBron James: "Jag vill äga ett lag i Vegas"

Av:  TT

LeBron James spelar i Los Angeles Lakers. Arkivbild.
LeBron James spelar i Los Angeles Lakers. Arkivbild.

Superstjärnan LeBron James har några spelarår kvar i tanken.

Nu avslöjar han däremot en plan för efter karriären.

Han vill äga ett NBA-lag – i Vegas.

LeBron James har hunnit bli 37 år och har en lång och framgångsrik spelarkarriär bakom sig. Basketstjärnan, till vardags i Los Angeles Lakers, är dock alltjämt aktiv och är fortfarande en av NBA:s bästa spelare.

Men han har en dröm efter karriären.

– Jag vill äga ett lag. Jag vill ha ett lag i Vegas, säger LeBron James i en trailer till sitt program ”The Shop: Uninterrupted”.

37-åringen kan däremot inte äga ett lag medan han spelar i ligan och han har aviserat att han ska fortsätta ett tag till.

Han har tidigare pratat om chansen att få spela med sin son Bronny, som fyller 18 år i oktober. Han kan bli tillgänglig för NBA-draften 2024.

– Mitt sista år ska jag spela med min son. Var än Bronny är kommer jag också att vara. Jag kommer göra allt jag kan för att spela med min son i ett år och det handlar inte om några pengar vid det laget, sade han till The Athletic i vintras.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

Ämnen i artikeln