Här är Sveriges bästa sportbloggar

De nominerade för Stora Bloggpriset 2008 är klara.

Nu är bloggpanelen för Stora Bloggpriset färdig med sina nomineringar. Här presenteras finalisterna inom kategorin Sport & Fritid.

De nominerade är:

Bara ben på Glenn Hysén

Robert Lauls blogg

Henrik Rydström

Marcus Birro

Sportbloggen

Stora Bloggpriset är ett årligen återkommande evenemang för att utse årets bästa bloggare. Bakom priset står Aftonbladet och Bloggportalen. Syftet är att främja goda prestationer inom svenskt bloggande. Bloggpanelen har nominerat 2008 års bästa bloggare i sju kategorier. I dag presenteras de fem finalisterna i kategorin Sport & Fritid.

- Sportbloggarna är intressanta på så sätt att där ryms det som inte finns utrymme för i tidningen. Jag bloggar själv på Europa Calling och det är roligt att kunna erbjuda läsarna det där lilla extra, säger Sportbladets krönikör Jennifer Wegerup.

Vinnaren utses 2 februari

De närmaste dagarna kommer Stora Bloggprisets finalister inom alla kategorier att presenteras här på Aftonbladet. Svenska folket kommer att kunna rösta på sin favorit på sajten för Stora Bloggpriset från och med vecka 4. Måndagen den 2 februari anordnas en gala på Nalen i Stockholm där vinnarna presenteras och prisutdelningen av Stora Bloggpriset sker.

- Bland de nominerade tycker jag att Robert Laul är ett bra exempel på en blogg som har den rätta mixen. Han är skicklig på att vara jobb och privat, är rolig, provocerande och smågalen. Han bjuder på sig själv och retar många, även bland fotbolls-Sveriges allra högsta höns, säger Jennifer Wegerup.

Klara kategorier

Mode

Nöje & Kultur

Sport & Fritid

Livsstil

Prylar & Teknik

Vardag

Politik & Samhälle

BaraBen.comAftonbladets bloggarHenrik RydströmMarcus BirroSportbloggen
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.