Wiberg: Mina tankar är med deras familjer

SPORTBLADET

Stjärnorna sörjs på Twitter

Flera personer omkom i en helikopterolycka natten till tisdag i Argentina.

Bland de omkomna fanns flera franska OS-stjärnor. Nu sörjs de avlidna stjärnorna på Twitter.

”Mina tankar är med de avlidna franska idrottarnas familjer som dog i Argentina”, skriver svenska Pernilla Wiberg på Twitter.

Foto: Pernilla Wiberg.

Det var under natten mot tisdagen som två helikoptrar tros ha krockat i Villa Castelli i nordvästra Argentina. Minst tio personer ska ha mist livet. Bland de omkomna finns simmaren Camille Muffat, 25, boxaren Alexis Vastine, 29. Båda OS-medaljörer för Frankrike.

”Det är med stor sorg jag får höra”

De två franska OS-medaljörerna var i Argentina för att filma TV-programmet ”Dropped” tillsammans med franska seglaren Florence Arthud. Bland de omkomna fanns även fyra personen i produktionsteamet med i helikoptrarna och även de två piloterna har mist livet. Nu sörjs de runt om i världen på sociala medier.

Svenska Pernilla Wiberg visar sitt stöd till de omkomnas familjer. ”Mina tankar är med de avlidna franska idrottarnas familjer som dog i Argentina”, skriver hon på Twitter.

Den franske idrottsministern Patrick Kaner skiver om chocken över beskedet. ”Det är med stor sorg jag får höra om Florence Arthaud, Camille Muffat och Alexis Vastine. Idrottsvärlden är i sorg”.

ARTIKELN HANDLAR OM