Först förlust i Super Bowl – sen inbrott i hemmet

avStaffan Dickson

Foto: All over press
Rob Gronkowski hade ett minst sagt tungt dygn.

Först förlorade hans New England Patriots i Super Bowl.

Dagen efter fick Rob Gronkowski reda på att det varit inbrott i hans hem.

– Det är en tuff kombination att först förlora olyckligt och sen komma hem och vara drabbad av den här sortens brott, säger polischefen William Baker.

Philadelphia Eagles tog i söndags en historisk första Super Bowl-titel efter att ha vunnit i Minneapolis med 41–33 mot New England Patriots.

En tung förlust för Patriots, inte minst för lagets tight end Rob Gronkowski, 28, som gjorde två touchdown.

Dagen därpå fick han en ny smäll.

Då visade det sig att det hade varit inbrott i hans hem i Foxborough söder om Boston. Polis anlände till Gronkowskis hem vid 18-tiden på måndagen lokal tid och uppges ha varit kvar till långt in på kvällen.

”Flera kassaskåp och kanske vapen”

ESPN har tagit del av ett inspelat samtal mellan larmcentralen och polisen där en operatör säger att ”flera kassaskåp och kanske vapen” hade tagits.

William Baker, polischef i Foxborough, bekräftar att Rob Gronkowski var i Minneapolis när inbrottet ägde rum, men vill inte säga vad tjuvarna kom över.

– Det är en tuff kombination att först förlora olyckligt och sen komma hem och vara drabbad av den här sortens brott som verkligen har en djup påverkan på alla som drabbas av det, säger William Baker enligt ESPN.

ARTIKELN HANDLAR OM