Gasades av tjuvar – bestals på miljoner

Publicerad:
Uppdaterad:

SPORTBLADET

”Var en hemsk upplevelse”

1 av 7 | Foto: Foto: AP
Jessica Michibata och Jenson Button under Koreas GP

Jenson Button och hans fru Jessica Michibata har varit med om något fruktansvärt.

Under semestern i St Tropez tog sig tjuvar in i huset, sövde paret – och bestal dem på saker värda miljonbelopp.

– De är skakade, säger en källa till The Sun.

Det är tidningen The Sun som rapporterar om händelsen som skakar F1-England i natt. Stjärnan Jenson Button, 35, och hans fru Jessica Michibata, 30, befann sig i sin lyxvilla i franska semesterparadiset St Tropez när tjuvar bröt sig in i huset och använde gas innehållande bedövningsmedel för att genomföra sitt tillslag.

”Skakade”

De kunde då – samtidigt som Button och hans fru låg utslagna – beröva paret på föremål värda 300 000 pund (runt 4 miljoner kronor) samt Jessicas förlovningsring som kostade 250 000 pund (3,4 miljoner kronor).

– Det är oskadda, men givetvis väldigt skakade av det inträffade, säger en talesperson för Jenson Button enligt Daily Mail.

”Växande problem”

Polisen i området misstänker att förövarna hade planerat sitt tillslag genom att besöka lyxvillan flera kvällar i rad och på så vis studera ut parets kvällsvanor.

– Det var en hemsk upplevelse för Jenson och Jessica. Speciellt med tanke på att tjuvarna faktiskt var inne i deras sovrum. Och det allra läskigaste för Jenson är att han och några kompisar varit ute på kvällarna och då lämnat sina respektive ensamma hemma, säger en källa till tidningen The Sun.

Enligt polisen i området är sådana här typer av händelser ett växande problem, skriver The Sun.

Publicerad: