Avslutar samarbetet – efter ”maratonsex”

Simhoppsparet avslutar sitt samarbete

Till vänster: Ingrid Oliveira och Giovanna Pedroso 2015.
Till vänster: Ingrid Oliveira och Giovanna Pedroso 2015.

Simhoppsparet Ingrid Oliveira och Giovanna Pedroso har avslutat sitt samarbete.

Det sedan Pedroso blivit utslängd från deras rum – när Oliveira skulle ha sex med en manlig OS–deltagare.

– För henne var det viktigare att ha kul och därför slängde hon ut mig från rummet, sa Pedroso enligt The Sun.

För hemmanationen Brasilien blev simhoppet en stor besvikelse. På det synkroniserade tvåmannahoppet från 10 meter stod nämligen Ingrid Oliveira, 20, och Giovanna Pedroso, 17, för en insats som i hemlandet beskrevs som ”patetisk”.

Efter tävlingen meddelade de att de inte längre kommer tävla tillsammans.

– Från och med i dag vet jag inte vad som kommer hända, men jag vet att jag inte kommer hoppa synkroniserat med henne, sa Oliveira enligt O Globo efter tävlingen.

”Behöver inte förlita mig på någon”

– Jag och min tränare har pratat och efter OS kommer jag fokusera på mitt individuella. Det är bra för då behöver jag inte förlita mig på någon. Då kommer jag ha möjlighet att förbättras och utvecklas mer, förklarade Pedroso och menade att de börjat bråka under en träning.

Enligt O Globo, vilka The Telegraph hänvisar till, var det dock en annan händelse som var droppen som fick bägaren att rinna över. Nämligen, som de beskriver det, en natt av ”maratonsex”.

”Väntat i fyra år...”

Oliveira ska nämligen ha tagit med roddaren Pedro Goncalves, 23, till Oliveiras och Pedrosos gemensamma lägenhet i OS-byn kvällen innan tävlingen. Ingrid Oliveira ska därefter ha frågat om Goncalves inte kunde stanna i lägenheten över natten – och efter ”hätska diskussioner” ska Giovanna Pedroso gett upp, lämnat rummet och sovit i en annan lägenhet. 17–åringen ska sedan ha berättat om händelsen för den brasilianska tränarstaben.

– Jag har väntat i fyra år på att få delta i OS men för henne var det viktigare att ha kul och därför slängde hon ut mig från rummet, sa Pedroso om händelsen enligt The Sun.

Efter fiaskot på hemma-OS ska de nu alltså ha beslutat sig för att avsluta det infekterade samarbetet.

Vann tävlingen gjorde kinesiskorna Chen Ruolin och Liu Huixia.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.