LIVE: Följ McGregor mot Poirier direkt här

I natt smäller det i oktagonen.

Conor McGregor gör comeback i UFC när han ställs mot Dustin Poirier.

Filip Lindfors rapporterar direkt från galan som drar igång 04.00.

Skriv inlägg
 • Filip Lindfors

  Vilket huvudkort det var på denna gala ändå! Amanda Ribas knockad, Muradov delade ut en dundeerknock också. Calderwood vann mot Jessica Eye. Chandler gjorde en succédebut och en monsterbackflip. Och sist Poiriers knock av Conor McGregor! Vilken natt/morgon vi fick. Nu är kaffet slut och jag ska rafsa ihop lite texter till sajten! Tack till er alla som hängt med under natten! Ni har varit MÅNGA och ni har varit ett grymt sällskap =) =).

 • För en som undrar. Om Khabib tar beslut om att köra en fight till blir det garanterat i höst. Alltså kmr det bli minst en fight i mellan. Och Gaetje har garanterat pax på den platsen. Så Gaetje vs Chandler/Dustin/Oliviera o vinnaren får möta Khabib

  Martin
 • Khabib sa att han inte kommer tillbaks efter att Dana sa att han möjligt kan komma tillbaks!

  Luzi
 • @Jens Nja, Khabib håller inte hög klass i boxningen i sig, men med hotet av nedtagning så klarar han sig bra.

  Gurra
 • Khabib kommer käka upp Chandler. Det är ingen match. Tycker han ska möta någon från en högre viktklass för att det ska bli en någorlunda match av det hela.

  Hasse
Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN