Camilo Villegas sorg – dottern död

Golfproffset Camilo Villegas, 38, har sorg.

Hans 22 månader gamla dotter Mia har avlidit i sviterna av en hjärntumör.

– Hon var alltid som en liten apa som klättrade på allt. Men en dag så märkte jag att hon inte längre klättrade på någonting, säger Villegas.

Camilo Villegas märkte att något inte stod rätt till med sin dotter Mia. Hon var energilös och grät allt mer.

Den 14 mars tog Villegas och frun Maria med sin dotter till ett sjukhus i Miami. Där upptäcktes växande tumörer på hjärnan och ryggraden. Mia opererades men föräldrarna blev meddelade att fler behandlingar skulle göras.

– Efter operationen, när det var dags att ta bort stygnen, märkte de att tumörerna hade växt ganska aggressivt. Vi blev tillsagda att starta behandlingen direkt, så vi blev kvar där. Men fysiskt var hon inte redo att få den behandlingen som vi hade hoppats på, sa Villegas under en känslosam presskonferensen förra månaden enligt PGA-tourens hemsida.

Camilo Villegas med frun Maria och dottern Mia.
Camilo Villegas med frun Maria och dottern Mia.

”Vi sörjer tillsammans”

I söndags avled Mia, 22 månader gammal, skriver PGA-touren i ett pressmeddelande.

”PGA-touren är djupt sorgsna över att ha förlorat en medlem i vår familj, Mia Villegas. Vi sörjer tillsammans med Camilo och Mario och våra tankar är med familjen Villegas, säger PGA-tourens kommissionär Jay Monahan.

Camilo Villegas har som bäst varit rankad sjua i världen och har fyra vinster på PGA-touren.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN