Mike Tyson: ”Han är dum nog att göra det”

Logan Paul mötte Floyd Mayweather i juni.

Nu hoppas Mike Tyson att den svenska proffsboxaren Badou Jack blir näst på tur.

– Han (Logan) är dum nog att göra det, säger boxningslegendaren.

I början av juni gick Youtube-stjärnan Logan Paul en uppvisningsmatch mot en av de bästa boxarna någonsin – nämligen Floyd Mayweather.

44-årige Mayweather var överlägsen matchen igenom. Men eftersom det inte fanns några poängdomare i så krävdes en knockout för att vinna. Det skedde inte och fajten slutade oavgjort.

”Skulle vara underbart”

Efter matchen hyllades 26-årige Logan Paul av den tidigare tungviktsmästaren Mike Tyson. Som efteråt även försökte fixa en ny match till Logan men denna gången mot den svenska världsmästaren Badou Jack.

– Jag försöker få Logan (Paul) att möta Badou Jack. Jag vill se vad han har att säga om det. Han är dum nog att göra det. Skulle vara underbart om det kunde hända, säger Tyson.

37-åriga Badou Jack har under sin karriär bland annat blivit världsmästare i supermellanvikt och lätt tungvikt.

– Logan gjorde bra ifrån sig i matchen mot Floyd, så det finns en möjlighet att han kan klara några ronder, ett par spännande ronder, säger Tyson.

”Jag tror inte han vågar”

Badou Jack själv säger att han är intresserad av att kliva in i ringen med Logan Paul men tror till skillnad från Mike Tyson inte att amerikanen är dum nog.

– Jag möter gärna honom. Men tror du han vill möta mig? Jag tror inte han vågar möta mig. Jag tror inte han är dum nog, säger han.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.