Chockar stjärnan på hans lyxyacht

Tillslag mitt ute till havs

Av: Andreas Käck

Publicerad:
Uppdaterad:
Conor McGregor.
Foto: John Locher / TT NYHETSBYRÅN
Conor McGregor.

Conor McGregor, 32, hävdar att han har avslutat karriären.

Därför fick han en chock när dopningsjägare dök upp – mitt ute till havs.

”Vad är det som pågår?”, skriver han på Twitter.

I början av sommaren tillkännagav Conor McGregor att han avslutar karriären.

”Jag har bestämt mig för att pensionera mig. Tack för alla fantastiska minnen, vilken resa det har varit”, skriver irländaren på Twitter.

Det är dock inte första gången som UFC-stjärnan förklarar sig färdig med sporten. Han gjorde samma sak både 2016 och 2019 – bara för att ändå göra comeback. Därav en viss skepsis mot huruvida det verkligen är över på riktigt den här gången.

”Jag har ju slutat”

Det verkar inte den amerikanska antidopningsorganisationen USADA tro. På fredagen gjorde de nämligen ett oannonserat tillslag mot superstjärnan – mitt ute till havs i närheten av medelhavsön Korsika.

McGregor är där och semestrar med familjen och på fredagen kom dopningsjägare och besökte honom på hans lyxyacht. Något som överraskade stjärnan totalt.

”Vad är det som pågår, UFC? USADA har precis kommit till min yacht för att testa mig? Jag har ju slutat”, skriver han på Twitter.

”Går med på det”

Enligt sajten mmamania.com har McGregor ännu inte officiellt avanmält sig från USADA:s register, varpå han alltjämt riskerar att bli föremål för annonserade tester likt detta.

Han verkar dock inte allt för bekymrad.

”Kör på ni, jag går med på att testa mig. Hos mig är allting naturligt”, skriver Conor McGregor.


Publicerad:

LÄS VIDARE