Kan inte hålla sig för skratt

SPORTBLADET

Nya videobombningen: skottkärra

Efter Miami Heats seger mot Sacramento Kings så var det Chris Boshs tur att stå för segerintervjun.

Men han fick inte genomföra den ostört.

– Vi lovade att vi skulle fortsätta, oavsett vad de här två...

Miami Heat besegrade i fredags Sacramento Kings med 122 poäng mot 103 och fortsätter att pressa ledarna av Eastern Conference Indiana Pacers. Men det var inte segern som skapade de stora rubrikerna, utan det prank som Chris Bosh, 29, utsattes för av sina lagkamrater LeBron James, 28 och Dwyane Wade, 31.

– Vi behövde spela försvarsspel, säger Chris Bosh, samtidigt som han börjar skratta åt Wade och James som går skottkärra i bakgrunden av segerintervjun.

– Vi lovade att vi skulle fortsätta, oavsett vad de här två... De får applåder för sin skottkärra, det här måste få ett slut. Försvarsspel, andra halvlek, fortsätter reportern som försöker göra klart intervjun med Bosh.

Moppar golvet och hjular

Men det är långt från första gången Miami Heat-spelarna videobombar varandras intervjuer. Chris Bosh är själv känd som "Videobomb-kungen" och dök till exempel upp bakom LeBron James tidigare den här säsongen.

Även Dwyane Wade har varit i farten tidigare när han började moppa golvet under en av LeBron James intervjuer. Och när han började hjula i bakgrunden av en annan James-intervju.

– Vi går till helt nya standards efter ikväll, se upp, sa LeBron James då.

Det återstår att se vad nästa videbombningscup blir. Se en sammanställning av de bästa videobombningarna från förra säsongen här!

ARTIKELN HANDLAR OM

Basket

NBA