Efter knocken – nu hånas han av Bieber

avEmil K Lagnelius

SPORTBLADET

Manny Pacquiaos svar till sångaren: ”Förlåt honom”

1 av 4

Inte nog med att Manny Pacquiao, 33, knockades av Juan Manuel Marquez, 39.

Nu hånas den nedslagne boxaren av 18-årige sångaren Justin Bieber – som på Instagram lagt ut ett fotomontage där Simba från Lejonkungen säger till Pacquiao:

– Pappa, vakna...

Natten till söndag svensk tid åkte Manny Pacquiao på rejält med stryk av ärkerivalen Juan Manuel Marquez.

I den sjätte ronden fick Marquez in en klockren höger på Pacquiao som knockades och blev liggande i över två minuter på mattan.

Det var andra förlusten i rad för Pacquiao och många experter anser nu att hans proffskarriär är över. Men Pacquiao är fast besluten att fortsätta, trots att hans mamma vädjar att han ska lägga handskarna på hyllan.

Slöseri med tid

Inte nog med det.

Nu får Manny Pacquiao en ny smocka, verbal sådan, från artisten och flickfavoriten Justin Bieber, 18.

På Instagram har Bieber lagt ut ett fotomontage där Simba från Lejonkungen försöker väcka den knockade Pacquiao med orden ”Dad wake up”. Bilden har ”gillats” av nästan 300 000 människor.

Bieber är god vän med obesegrade mästaren Floyd Mayweather Jr. Många experter och fans menar att den enda motståndaren som finns kvar för Mayweather är just Manny Pacquiao – men Bieber menar att det bara vore slöseri med tid för Mayweather.

”Kommer att be för honom”

– Han har inget att vinna på att möta Pacquiao. Floyd har aldrig förlorat en enda match under proffskarriären och Pacquiao har förlorat sina två senaste. Om Floyd vinner är det ingen stor grej eftersom det blir Pacquiaos tredje på rad, och om han förlorar kommer han förstöra sitt rykte, så oavsett är det ingen större vinst för Mayweather. Mayweather ÄR boxning.

Under en presskonferens i hemlandet Filippinerna i dag bemötte Manny Pacquiao hånet från Justin Bieber:

– Enligt Herrens lag ska man be för dem som förföljer dig. Så vi kommer att be för honom (Justin Bieber). Förlåt honom, svarade Manny Pacquiao enligt Philippine Entertainment Portal.

ARTIKELN HANDLAR OM

Boxning