Ta ut din VM–elva –  vinn en fotbollsresa

SPORTBLADET

Äntligen är Drömelvan fotbolls–VM tillbaka – i ny förbättrad version

Äntligen är Drömelvan Fotbolls-VM tillbaka! I ny förbättrad version. Som coach kan du välja och vraka bland alla spelare i VM och sätta ihop ditt drömlag. Utmana polarna i er egen liga och visa vem som dominerar på bänken. Spelet innehåller nyheter som dynamiska spelare, live-uppdateringar, klotterplank och forum. Ta chansen och vinn en unik fotbollsresa!

Se till att skapa ditt favoritlag med 11 spelare och 1 tränare innan transferfönstret stänger den 11 juni kl.15.00.

SPELA DRÖMELVAN HÄR

Skapa en liga med dina polare innan den 1 juni! Var med i utlottningen och tävla om valfri landslagströja från Sportbladet shop till alla spelare i hela ligan.

Tävlingsregler: Ligan får max innehålla 10 st. lag. och minimum 5 st lag. Ligan ska vara skapad senast den 1 juni kl. 24.

Att delta är enkelt

Med $50.000.000 på fickan ska du köpa ett fotbollslag. Spelarna du kan köpa är uppkallade efter de spelare du känner till från de verkliga lagen och prestationen i deras verkliga matcher skapar tillväxt för ditt lag. Under spelet kan du använda transfermarknaden till att byta spelare i ditt lag och därmed justera laget i förhållande till form, skador, avstängningar, matchprogram och så vidare.

Olika uppställningar

Det övergripande målet med spelet är att öka ditt lags värde så mycket som möjligt

Det görs främst genom att köpa spelare som ger en stor tillväxt/värdeökning, därför gäller det att köpa och sälja spelare vid rätt tidpunkt. När du köper spelare kan du välja mellan följande uppställningar: 5-3-2, 4-5-1, 4-4-2, 4-3-3, 3-5-2, 3-4-3

TA UT DIN ELVA HÄR!

Pris: 49:-/lag