Louice Halvarsson

Landlagsspelaren: ”Jag ska bli mamma”

Av: 

Martin Tolén

SPORTBLADET

Louice Halvarsson är gravid.

Landslagsstjärnan i basket berättar på förbundets hemsida att hon ska bli mamma i juli.

– Det känns så himla stort och spännande, säger Halvarsson.

Landslagsstjärnan Louice Halvarsson, 27, ska bli mamma.

Centern berättar om bebislyckan på sin Facebook.

”Vi ska bli föräldrar. Detta är det största & finaste som har hänt i mitt liv. Att få dela det med dig och våran fina familj är "lycka". Det är så många varma känslor som sprider sig i kroppen”, skriver hon.

”Så himla stort”

På svenska basketförbundets hemsida berättar Halvarsson, som just nu kämpar med att ta sig tillbaka från en avsliten hälsena, att barnet är planerat till i sommar.

– Tanken nu är att jag skall börja spela igen i Sverige till en början, efter jul någon gång. Mycket kan ju hända till dess men mitt huvudfokus nu är barnet och sen får man ta resten som det kommer. Det känns så himla stort och spännande det här, säger hon.

– Sedan är det klart att skadan och det faktum att jag varit borta en längre tid har bidragit till att tankarna har börjat komma, på familj och sådär. Man är ju inte 20 längre, fortsätter Halvarsson.

Tänker inte sluta

27-åringen har dock inga planer på att sluta efter att ha lämnat ungerska UNIQA Sopron.

– Nej, det bara en lite längre väg tillbaka jobbet. Bara för att man är kvinnlig idrottare så skall inte barn vara ett hinder i karriären. Jag har så många lagkamrater som jag spelat med utomlands som har barn med sig när vi spelar. Jag ser inte barn eller att bli mamma som ett problem på något sätt. Jag ser det snarare som en härlig utmaning.

ANNONS EXTERN LÄNK

Se samtliga Champions League-matcher på C More! Beställ här

C MORE

Publisert:

LÄS VIDARE

Landslagsstjärnan avslöjar: ”Jag är gravid”

ÄMNEN I ARTIKELN

Louice Halvarsson

Basket

Damlandslaget i basket

Basketligan dam