Utreds – får bo hos stjärnparet

Antonio Brown redo för comeback

Antonio Brown, Tampa Bay Buccaneers.
Antonio Brown, Tampa Bay Buccaneers.

Han utreds alltjämt för sexuella övergrepp.

Men i helgen gör skandalstjärnan Antonio Brown, 32, comeback i NFL.

Nu har han flyttat in hos Tom Brady och Gisele Bündchen.

– Tom tar hand om mig, säger Brown.

Antonio Brown har inte spelat en NFL-match sedan den 15 september förra året. Han försvann från den stora scenen efter att ha anklagats för våldtäkt av sin tidigare fystränare Britney Taylor, och därefter ha misshandlat ett paketbud i Florida utanför sitt dåvarande hem.

Ligan stängde av honom i åtta matcher.

Den avstängningen är nu avtjänad, och i helgen, får ”AB” göra comeback.

Förra veckan skrev han på för Tampa Bay Buccaneers, som numera har den sexfaldige Super Bowl-mästaren Tom Brady som quarterback.

Och nu har Brady tagit Brown under sina vingar.

”Är min bror”

Han har bjudit in den skandalomsusade wide receivern – vars utredning om våldtäkt alltjämt pågår – till att bo hos honom och hans fru, före detta supermodellen Gisele Bündchen, i lyxvillan i Tampa.

– Tom är min bror. För honom spelar mitt förflutna ingen roll. Tom är en stark ledare som alltid strävar efter att bli bättre och jag lär mig mycket av honom. Han är en nära vän, säger Brown.

Bor i jättevilla

Lyxvillan i fråga tillhör egentligen basebollikonen Derek Jeter, den förre New York Yankees-spelaren som vunnit World Series fem gånger.

Tom Bradys monstervilla i Tampa.
Tom Bradys monstervilla i Tampa.

Huset är 2 043 kvadratmeter stort, och totalt med pool och trädgård är boendet 3 065 kvadratmeter. Om inte Brady får ett kompispris ligger hyran på 765 000 kronor i månaden.

– Det finns inte många hem på Tampa Bay-marknaden som liknar det här, säger mäklaren Jennifer Zales till Tampa Bay Times.


FOTNOT 1: Matchen där Antonio Brown förväntas göra comeback, Tampa Bay Buccaneers-New Orleans Saints, startar klockan 02.20 natten till måndag, svensk tid, och sänds i Viaplay.

FOTNOT 2: NFL:s egna utredning om våldtäktsanklagelserna mot Antonio Brown pågår fortfarande. Det var inte en del av den åtta matcher långa avstängningen. Tampa Bay Buccaneers har sagt att de ”följer utvecklingen”.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.