Anlände i lyxyacht inför comebacken

I helgen gör Conor McGregor, 32, comeback.

Nu är han på plats i Abu Dhabi.

Stjärnan gjorde storslagen entré – i en lyxyacht.

I somras meddelade Conor McGregor att han avslutar karriären. Så blev det inte. I stället är han nu på plats i Abu Dhabi och gör sig redo för en ny fajt mot amerikanen Dustin ”The Diamond” Poirier.

McGregor har tjänat multum på sin karriär som MMA-fajter och skyltar ofta med sin flådiga livsstil. Enligt uppgift är han också garanterad 3 miljoner dollar för fajten mot Poirier – oavsett hur det går.

Kom dit i lyxyacht

Därmed kan han kosta på sig lite lyx, något som visade sig med all önskvärd tydlighet när McGregor anlände till Abu Dhabi. Han kom nämligen dit i en enorm lyxyacht och lade ankare alldeles intill Etihad Arena, där galan hålls.

Irländaren fick sedan skjuts i en Rolls Royce till det femstjärniga hotellet ”W”, där han och övriga fajters nu ska isolera sig i en så kallad ”bubbla” inför det som komma skall.

”Som en stridstank”

Fajten mot Poirier är natten till söndag, svensk tid. Det är andra gången i karriären de möts. Senast var hösten 2014, då McGregor vann på knockout efter bara en och en halv minut.

Enligt tränaren John Kavanagh är McGregor just nu i sitt livs form.

– Det är bara att titta på honom. Han ser ju ut som en stridstank, sa han till The MacLife häromdagen, enligt SVT.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN