Sjöström om husköpet: ”Vet inte vad jag gett mig in på”

För några månader sedan förlovade sig Sarah Sjöström med sin pojkvän Johan de Jong Skierus.

Nu har paret även köpt hus, men någon flytthjälp av sin fästmö kan han inte förvänta sig.

– Jag ska iväg och tävla nu i tre veckor och kommer hem en dag innan flytten, säger Sarah Sjöström.

Förlovning för några månader sedan och nu även husköp.

Det händer mycket i simstjärnan Sarah Sjöströms liv som nu planerar bröllop och flytt samtidigt.

– Vi har precis köpt huset så jag tror att prio ligger där just nu så vi får se när vi börjar planera mer detaljer kring bröllopet, säger hon.

– Jag tycker det är jättekul, jag älskar att planera event och fester men just nu har jag inte så mycket tid och energi över att lägga på det. Men jag ser verkligen fram emot att lägga mer tid på det framöver.

Flyttar om tre veckor

Om tre veckor går flyttlasset från lägenheten på Södermalm till det nya huset utanför centrala Stockholm. Men någon hjälp av sin framtida fru kan inte sambon Johan de Jong Skierus förvänta sig.

Sarah Sjöström ska nu iväg på tävling och träningsläger i tre veckor och kommer hem igen en dag innan flytten till det nya huset.

– Han tycker det är lugnt, det är nog skönt för honom. Jag gillar att göra allt på en gång och han är bättre på att ta en sak åt gången. Då blir det lite lugn och ro hemma nu tre veckor innan flytten.

”Vet inte vad jag gett mig in på”

Att börja leta efter hus var på Sarah Sjöströms initiativ men nu börjar hon fundera på vad det är hon egentligen gett sig in på.

– Det var framför allt jag som tog första steget till att börja kolla på hus, men han var inte svår att övertala.

– Det blir ett litet projekt att lära sig typ att sätta upp en tavla till att börja med. Jag är inte alls händig över huvud taget så jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på men det ska bli kul att få lära sig lite mer och förhoppningsvis bli lite mer händig under tiden, säger hon.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN