Mikael Lustig

Mikael Lustig blir expert i C Mores CL-sändningar

Av: 

Marcus Leifby

Mikael Lustig.
Mikael Lustig.

SPORTBLADET

Mikael Lustig, 34, slutade i landslaget efter sommarens EM.

Enligt uppgifter till Sportbladet blir han nu studioexpert när C More sänder Champions League.

Sedan säsongen 1992/1993 har Champions League sänts i Viasat/NENT/Viaplay men för drygt ett år sedan gick Telia in och köpte rättigheterna för tre miljarder svenska kronor och från och med i höst sänds ”mästarcupen” i C More:s kanaler. 

Viaplay, som i helgen tröskade igång en ny säsong med Premier League, har förstärkt sin studio med landslagsmeriterade Sebastian Larsson, och nu tänker C More i liknande banor. 

Spelat 25 CL-matcher själv

Enligt uppgifter till Sportbladet blir AIK-spelaren Mikael Lustig ny studioexpert under Champions League-sändningarna tillsammans med bland andra Olof Mellberg och Kim Källström.

Mikael Lustig var en av fem meriterade spelare som efter EM meddelade att det är slut med landslagsspel.

Under sina år i Glasgow-klubben Celtic spelade Lustig 25 matcher i Champions League och i blågult stannade ytterbacken på 94 landskamper.

Det är ännu oklart med vilka sändningar, rättigheter och i vilka kanaler Andreas Granqvist, Gustav Svensson och Marcus Berg ska arbeta.

ANNONS EXTERN LÄNK

Reka och hitta dina favoritspel på Oddset! Spel på lag och ligor från världens alla hörn. Till Oddset. Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

LÄS VIDARE

Champions League 2021–22: Datum och allt du behöver veta

ÄMNEN I ARTIKELN

Mikael Lustig

Champions League fotboll (herrar)

C More