Ikonen brutalt mördad vid bensinmack

Den förre Nascar-stjärnan Bobby East har blivit brutalt mördad.

Han blev knivskuren på en bensinmack, fördes till sjukhus men hans liv gick inte att rädda.

Den misstänkta gärningsmannen Trent William Millsap sköts senare ihjäl av polis.

Det var i onsdags som den förre Nascar-stjärnan Bobby East blev knivskuren på en bensinmack i Kalifornien, USA.

Daily Mail skriver att East blev knivskuren i bröstet medan han höll på att tanka bilen. East fördes till sjukhus men hans liv gick inte att rädda.

”Offret hittades med ett allvarligt sticksår i bröstet. Polisen gjorde allt de kunde för att rädda hans liv innan ambulans förde honom till sjukhus där han senare dog av sina skador”, skriver polisen i ett uttalande enligt Daily Mail.

Bobby East.
Bobby East.

Sköts ihjäl

Polisen gick efter händelsen ut med namn och bild på den misstänkta gärningsmannen, 27-årige Trent William Millsap, som ska ha varit villkorligt frigiven och hemlös.

Millsap misstänktes även ha knivhuggit en annan person i närheten av bensinmacken och två dagar efter händelsen lyckades polisen lokalisera honom till en lägenhet i Anaheim.

Där gjorde man i fredags en husrannsakan och i samband med gripandet så sköts Trent William Millsap ihjäl av polisens SWAT-team.

Trent William Millsap sköts ihjäl av polis. Han är misstänkt för att ha mördat nascar-ikonen Bobby East.
Trent William Millsap sköts ihjäl av polis. Han är misstänkt för att ha mördat nascar-ikonen Bobby East.

Polishund skadades

Inga poliser kom till skada vid händelsen men däremot träffades en polishund av en kula men hunden ska inte ha några livshotande skador.

Bobby East var en stjärna inom racingvärlden och han blev den yngste vinnaren någonsin när han vann SAC National Midgets blott 16 år gammal.

Han vann också SAC Silver Crown-mästerskapen 2004, 2012 och 2013. Han tävlade också i 42 nationella NASCAR-tävlingar mellan 2005 och 2008.

Bobby East blev 37 år gammal.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

Ämnen i artikeln