Kvinnorna bakom Formel 1-förarna

Publicerad:
Uppdaterad:

SPORTBLADET

Målmedvetna flickvänner med egna karriärer

1 av 7 | Foto: Daniel Roland, AP
Vivian Sibold, här med sin pojkvän Nico Rosberg, har en egen karriär som arkitekt.

Killarna trycker gasen i botten - men tjejerna är lika målmedvetna.

De satsar på ridning, inredningsarkitektur och sångkarriärer.

Möt tjejerna bakom de stora F1-stjärnorna.

Michael Schumacher gör comeback på F1-banan och hans hustru Corinna satsar allt på sin ridsport. Hon älskar westernridning och ska arrangera EM på parets ranch i sommar:

– Det är fantastiskt att få arrangera EM hemma hos oss. Jag tror att det är en bekräftelse på att vi jobbat riktigt bra de senaste åren, säger Corinna Schumacher till tyska BamS.

Ranchen en barndomsdröm

– Det är en fantastisk sport och det blir en härlig EM-vecka i sommar.

Paret har en ridhall på ranchen med plats för 1400 åskådare och ranchen har varit en barndomsdröm för henne.

Nu lägger hon ner nästan alla ledig tid på den, samtidigt som hennes man är tillbaka i F1-cirkusen.

Kvinnor med egna karriärer

Men hon är inte den enda frun som har fullt upp, Jenson Buttons Jessica Michibata är en välkänd underklädesmodell i Japan, Fernando Alonso är gift med den spanska sångerskan Raquel del Rosario och Lewis Hamilton träffar återigen Nicole Scherzinger från Pussycat Dolls. Nico Rosberg är sambo med Vivian Sibold, en inredningsarkitekt som just nu arbetar i Kuala Lumpur och som också inreder Lotus nya motorhome som ska ha premiär i Barcelona den 9 maj.

– Ritningarna ser riktigt bra ut. Det kommer att bli det nya partycentret i depåområdet. Vivian gör helt enkelt ett lysande jobb, säger Nico Rosberg till BamS och förklarar att påfrestningarna på förhållandet är stora och att det är tufft för förarna som hela tiden omges av vackra damer.

– Flickvännen man har där hemma måste vara någonting väldigt speciellt så att man verkligen är trogen. Som tur är har jag det.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN