P-G kör Camaro Cup

avJohanna Mörtberg

Publicerad:
Uppdaterad:

Andersson återvänder till banracingen för två gästspel

Den här bilen kommer P-G Andersson att köra i Camaro Cup.
Foto: BMS Motorsport
Den här bilen kommer P-G Andersson att köra i Camaro Cup.

P-G Andersson går fortfarande och väntar på besked om hur det blir med nästa års rallysäsong. Men han går inte sysslolös, Andersson kommer att köra två lopp i Camaro Cup.

Foto: DeltaPhoto.se
P-G Andersson har stått på pallen i Camaro Cup 2007.

Redan 2007 tävlade P-G Andersson i Camaro Cup, han tog fem segrar men bröt också två tävlingar och blev tvåa i cupen. Nu återvänder Andrsson till teamet Bryntesson Motorsport och tar över den bil som Niklas Lovén tidigare kört.

Kör två race i år

– Tony Bryntesson kontaktade mig och berättade att han höll på att sy ihop ett förslag som innebar att jag fick möjligheten att köra de två återstående tävlingarna i Camaro Cup. Jag har kört för BMS-teamet tidigare och känner alla och efter att ha kollat igenon rallykalendern så inget kolliderade, så var det inte svårt att tacka ja, säger P-G Andersson i ett pressmeddelande.

Camaro Cup körs i samband med STCC och P-G Andersson kommer att köra på Knutstorp den 17-18 september och på Mantorp den 1-2 oktober. Men redan denna helg den 11 september kommer Andersson att delta i en uppvisning med Camarobilen på Knutstorp.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Motorsport

Rally