Sportbladet avslöjar: Ghoddos till La Liga

Av: Linn Nordström, Per Bohman

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: JOHAN AXELSSON / BILDBYRÅN

Saman Ghoddos till Spanien.

Enligt Sportbladets uppgifter är ÖFK-stjärnan klar för SD Huesca.

La Liga-klubben är överens med Östersund och Ghoddos.

24-årige Saman Ghoddos har gjort stor succé i allsvenskan och Europa League för sitt Östersund under de senaste åren. De framträdande insatserna för klubblaget tog honom hela vägen till det iranska landslaget och VM-slutspelet i Ryssland i somras.

Stort intresse

Den här säsongen har han mäktat med åtta mål för ÖFK och röstades i juli fram till månadens spelare i allsvenskan. Under en längre tid har en rad utländska klubbar visat stort intresse för anfallaren och även lagt bud på upp emot 40 miljoner kronor. Men nu har Ghoddos gjort sitt val. Sajten Fotbolltransfers rapporterade nyligen att spanska SD Huesca ledde jakten på 24-åringen.

Klar för La Liga

Sportbladet kan avslöja att Ghoddos är klar för La Liga-nykomlingen. Spelaren är överens med SD Huesca och den spanska klubben ska ha förhandlat fram en affär med Östersund. Ghoddos kommer därmed, om inget oförutsett inträffar, att presenteras i dagarna.

Huesca kommer när säsongen startar debutera i La Liga efter att för första gången i klubbens historia avancerat från andradivisionen.

GRATIS! Ladda ner Sportbladets app i iPhone & Android.

Publicerad:

LÄS VIDARE