”Överraskande – några spelare var besvikelser”

SPORTBLADET

Ett ögonblick...

... Victor Lang, 32, från Stockholm, som fick en drömöppning och leder Premier Manager efter den första omgången.

– Ja, det var så klart överraskande. Jag hade några spelare som var besvikelser, bland annat Ramires som blev sjuk. Och Kagawa slog fyra-fem passningar som det borde blivit mål på, men hela United underpresterade ju. Men resten hade jag flyt med.

Foto: Victors elva.

Hur tänkte du när du tog ut ditt lag?

– Jag tittade på nyförvärven från andra ligor. Prissättningen på många av de spelarna var tacksam. Petric, Kagawa, Hazard. Och Michu som jag tror gjorde flest mål av alla mittfältare i La Liga i fjol. Så jag bettade på dem. Det var en fördel att jag hade koll på andra ligor utöver Premier League.

Och sen har du gått på de lite billigare backarna?

– Ja, exakt. Lite billigare alternativ som Ivanovic och Clichy, som ändå gör mycket assist. Men som också får "bonuspoängen" när spelare som Terry och Kompany ser till att laget håller nollan. Det gjorde att jag hade råd att ha två etablerade anfallare, men Torres underpresterade. Jag får hoppas att jag kan byta bort honom mot något bättre längre fram.

Det låter som att du lagt ner en oändlig mängd tankeverksamhet på det här?

– Nej, egentligen inte. Jag blev utmanad i lördags av en kompis, två timmar senare var mitt lag klart. Men visst, det fanns ju en tanke bakom varje spelare. Jag var med i er EM-elvan i somras också. Då började jag också jättebra, men föll sen. Jag hoppas att det går bättre nu.

Lycka till!

– Tack!