”Svinaktigt att ta bort Eurosport”

SPORTBLADET

Läsarnas egna mejl om sport i tv

Svinaktigt att ta bort Eurosport

Jag tycker att det är svinaktigt att UPC tar bort Eurosport och istället sänder Viasat sport.

Vi som är kunder vill helst se direkt sända tävlingar typ skidor/backhoppning och så vidare men Viasat visar gammal skåpmat. Till och med text-tv är intressantare för där får man iallafall resultaten snabbt.

Vi är många som är upprörda över att UPC helt nonchalerar licensbetalarna. UPC har säkert fått sändningarna från Viasat gratis,för inte är dom väl så dumma att dom betalar för skräpet.

Nej, det är dags och skaffa parabol

Thor Lagerström, Järfälla

Bort med surrogat-kanalen

Hej Lasse!!

Nu måste du hjälpa oss, jag vill ha tillbaka ”Eurosport”.

Vilket jävla surrogat vi har fått Viasat. Hur mycket jag än skäller på min stackars fru så händer det inget, så nu sätter jag mitt hopp till din penna. Janne Gustavsson

Kan inte se fram emot något

Förr var lördagarna en höjdare.

Man såg fram mot Tipsextra och att få följa stryktipset efter plingarna under en PL-match. Sedan har man fått stå ut med sämre o sämre matcher, t.o.m damallsvenskan.

Nu finns ju inget om man inte vill pröjsa för en sketen reklamfinanserad kanal.

Min sambo har pliktskyldigast betalat tv-licensen i alla år o nu undrar man ju om man ska behöva skramla till SVT för att de ska kunna ge oss tillbaka vad jag o massor av vänner vill ha. Detsamma gäller ju ishockyn.

Micke, Eksjö

Tvingats byta till norsk-tv

Jag tycker det är dåligt att SVT inte kan visa skidskytte.

Det är oerhört spännande med både skytte och skidåkning. Nu tittar vi på NRK som har mycket kompetenta referenter. Hur skall vi få upp intresset i Sverige om det aldrig visas.

Valborg Wennergren, Mellerud

Fler NHL-spelare till allsvenskan

Om det nu finns folk som oroar sig över för många NHL lirare i elitserien – varför då inte se till att det hamnar spelare även i allsvenskan/div 1 så att alla juniorer får lära sig vad som komma skall??

Glöm inte att det finns lag som till exempel Djurgården IF som har tagit upp juniorer som fått chans att lira och lära av dom stora grabbarna och faktiskt konkurerar på allvar om en plats!

Tyck till du också!